Solfilm til biler

1
2
3
4

Solfilm til biler

Giver dig:

- Flot Look

Solfilm giver et flot og eksklusivt look, men solfilm har mange andre fordele. Læs mere her under.

- Beskyttelse mod UV-stråler

Har du børn eller dyr på bagsædet, kan du med solfilm reducere 99% af UV strålerne. UV stråler kommer fra solen, og det er de stråler som er farlige for huden. UV stråler er også dem der falmer interiør, plastik osv.

- Varmereduktion

Med solfilm monteret i dine bilruder, kan du afvise varmen med op til 80%. Solfilmen optager varmen, så den ikke kommer ind i bilen. Derfor med solfilm vil du altid få et bedre indeklima.

- Holder på glasset

I tilfælde af brud på glasset, vil solfilmen holde glasset samlet, så glassplinterne ikke får frit løb til at skade passagerene. Lidt som vi kender det fra forruder.

- Forskellige toner

Solfilm fås i mange toner. Den mørkeste er 5%, hvilket betyder at der kommer 5% lys igennem filmen. Den mest brugte i biler idag er 20%. Den holder vramen ude, giver et flot look og gør så føreren stadig kan se ud af bagruden når mørket falder på.

1
2
3
4

Hvorfor vælge os som solfilm montør?

Erfaring

Medlemmerne af Tintpartner har mange års erfaring med montering af solfilm i biler. Vi går meget op i kvalitet og ønsker at kunden får en god oplevelse med monteringen. Vi tror på at tilfredse kunder kommer tilbage, og det er jo kunderne vi lever af...!!

Kvalitet

Det siges at man skal lave over 100 solfilmsmonteringer i biler, før man er dygtig nok til at tage penge for det! Det kan mange montører nikke genkendende til. Mange har forsøgt, og mange har givet op. Tintpartners medlemmer er de montører som ikke gav op, men blev ved med at øve. Vi har nu hver mand over tusinde biler som erfaring og kan derfor kalde os nogle af Danmarks bedste montører. Vælger du en montør på Sjælland, Fyn eller Jylland, garanterer vi du får en kvalitetsmontering i din bil. Vi bruger kun de bedste materialer, og er løbende på efteruddannelses kurser. 

Garantier

Vi ønsker at kunden skal være tryg ved sin solfilmsmontering, og det gør vi ved at give nogle af Danmarks største garantier. Tintpartners medlemmer giver garantier på helt op til 12 år, hvilket er det højeste der er på markedet.

1
2
3
4

Ofte stillet spørgsmål:

Falmer solfilm? 

Nej, (professionel) Moderne solfilm falmer ikke. Det er lavet med en teknik der hedder Deep Dyeing. Det betyder at farven er presset ind i filmen, hvilket gør den meget stabil og får den til at holde farven i mange år.

Hvad med varmen?

Solfilm stopper varmen, og giver et bedre indeklima. Nogle vil endda sige at man kan sparer brændstof om sommeren, da man ikke bruger klimaanlægget så meget. Har du børn eller en hund med, vil solfilm give en kæmpe komfort forøgelse. 

Hvad med vedhæftning?

På den side af solfilmen som vender ind mod glasset er der et tyndt limlag. Dette limlag er op til 14 dage om at hærde 100% Efter det er helt hærde, vil filmen aldrig slippe af sig selv. Det er derfor vigtig at man ikke bruger feks. nytonede side ruder de første 14 dage. Skulle solfilmen slippe, er det enten fordi man har åbnet sideruden før tid, eller pga. fejlmontering.

Hvad er UV filter?

Inde i filmen er der indbygget et UV filter som stopper 99% af solens UV stråler. UV strålerne, er de stråler fra solen som skader hud og falmer tekstiler. Det er derfor en fordel med solfilm, og du behøver ikke tænke på solcreme til børnene så længe de sidder i bilen.

Hvilken toning skal jeg vælge?

Den mest brugte solfilm er 20% Det betyder at der er 20% lysgennemgang i filmen. Denne film bliver monteret i 95% af alle biler idag. Den har en pæn mørk farve, tager meget varme og virker lidt som en solbrille for dem der sidder bag i bilen. Vigtigst af alt, kan man stadig se ud af den om aftenen, når eks. skal bakke. Den helt sorte 5% tager lidt mere varme, men kan være svær at se ud af når der er mørkt.

Hvad kan jeg som kunde gøre inden monteringen?

For at opnå den perfekte montering bør du inden aflevering af bil:

Vaske bilen.
Let oprydning inde i bilen.
Fjerne større mængder hundehår.
Tømme bagagerum for større emner(hvis det skal benyttes for at komme ind til en siderude).

Hvad med efter monteringen?

14 dage efter monteringen er filmen 100% hærdet og vedhæftningen spiller bare. Moderne solfilm har et antiridselag som det yderste lag. Det vil sige at filmen er meget stærk og kan klare en del. Det kan også sagtens tåle almindelige rengøringsartikler, såsom ruderens eller sulfo.

Billede1
Billede2
Billede3
Billede4